Cele mai vândute

Goji Seminte

Goji Seminte

Sanatate, pofta de viata, vitalitate si incetinirea procesului de imbatranire este tot ceea ce ne dorim pentru a fi intr-o forma de zile mari.

Probabil ca pana acum am tot cautat tot felul de ingrediente magice, cu un prêt exorbitant uneori pentru a ne putea permite, ingrediente de cele mai multe ori ineficiente sau de scurta durata.
Daca va doriti sa fiti sanatosi, cu pofta de viata,  sau sa imbatraniti frumos, noi va oferim Goji, "fructul longevitatii" sau "superfructul", cum i se spune deja în multe parti ale lumii.

Fructul Goji (varietatea Lycium Barbarum) este o comoara a Tibetului, zona cunoscuta mai mult datorita culmilor înalte din Himalaya si a lui Dalai Lama. Goji face parte din traditia medicinala si culinara a Orientului, statisticile demonstrând ca acolo sunt cei mai multi oameni peste 100 de ani.

Sunt doar cativa ani de cand au inceput sa se comercializeze si in tara noastra, iar beneficiile asupra sanatatii sunt uimitoare si testate.
Trebuie doar sa incercati apoi il veti consuma cu regularitate.  Continutul bogat de vitamine, minerale, polizaharide, aminoacizi, uleiuri esentiale si alte elemente importante este un adevarat cadou de la natura pentru corpul uman.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Seminte Goji 1gr
Seminte GOJI 1gr soiul Ningxia NQ1 ( Lycium barbarum ) Este un soi foarte productiv cu fructul dulce..
116 Lei 78 Lei
Adauga comentariu

Oferta Plante Goji 2015

© Copyright 2015 Toate drepturile rezervate. PlanteGoji.ro
Real Time Analytics