Livrare si plata

Cum se livreaza

Produsele se expediaza prin Curier Rapid la adresa indicata (door-to-door).
Pe toata perioada transportului pana la livrare, coletul este insotit de documentul de transport al firmei de curierat rapid. Acesta se numeste AWB si contine toate datele necesare pentru livrare precum si un numar prin care se poate identifica traseul coletului pe toata perioada transportului si pana la livrare.

Comenzile vor fi livrate in termen de 24/48 ore din momentul predarii coletului catre firma de curierat. Livrarea se poate efectua pana la ora 18:00 de luni pana vineri, iar sambata in intervalul orar 10:00 - 14:00 *doar in localitati care au serviciul disponibil la firma de curierat "livrare sambata".

Livrare Rapida cu Urgent Cargus - costuri minime.


Costul transportului

URGENT CARGUS - curierat rapid cu livrare la adresa indicata. Pretul de livrare este negociat prin contract cu firma de curierat ca dumneavoastra sa beneficiati de cel mai avantajos cost de livrare.

Info Cost pentru orice localitate din Romania:

  • 19 lei la primul kg
  • 1 leu se adauga la fiecare kg in plus

Livrare Gratuită pentru orice comanda mai mare de 199 lei in limita a 10 kg.

*comenzile mai mari de 199 lei ce vor depasi 10 kg vor fi taxate doar pe greutate cu 1,5 lei / kg. (Ex: 12 kg x 1,5 lei = 18 lei cost total expeditie)

Costul livrari poate fi aflat cu estimatorul din cosul de cumparaturi sau cand se finalizeaza comanda la pasul 4: Metoda de livrare

Oferta este valabila pentru toate localitatile din Romania NU se aplica taxe in plus pentru localitati cu km suplimentari.


Cum platesc?

PlanteGoji.ro va pune la dispozitie doua modalitati de plata:

  1. Plata ramburs - in numerar la livrare.
    Produsele se achita la inmanarea lor de catre agentul serviciului de curierat rapid.

  2. Plata transfer bancar
    In acest caz vi se va emite o proforma pentru produsele comandate in baza careia trebuie sa faceti plata in contul firmei, specificand numarul proformei. Livrarea se va face imediat dupa intrarea banilor in cont.

*Comanda minima pentru a putea expedia coletul este de 50 lei + taxa de transport.

 

 

Opinia clientilor despre produse

Te-ar putea interesa si...