Livrare si plata

Cum se livreaza

Produsele se expediaza prin curier rapid URGENT CARGUS la adresa specificată.
Livrarea prin curier este cea mai rapidă metodă pentru a intra în posesia produselor, iar termenul de livrare este de maxim 48 de ore de la expedierea coletului cu produsele comandate. Intervalul orar pentru livrari este de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00, iar sambata intre orele 10:00 - 14:00 *doar in localitati care au serviciul disponibil "livrare sambata".

Pe toata perioada transportului pana la livrare, coletul este insotit de documentul de transport al firmei de curierat. Acesta se numeste AWB si contine toate datele necesare pentru livrare precum si un numar prin care se poate identifica traseul coletului pe toata perioada transportului si pana la livrare.

Puteți urmări stadiul livrării, aici, pe baza numărului de AWB alocat coletului, numărul de awb îl primiti prin email sau sms, după ce comanda va avea statusul «Expediata».

Livrare Rapida cu Urgent Cargus - costuri minime.


Costul transportului

Info cost transport pentru orice localitate din Romania NU se percepe taxa pe km doar pe kg:

  • comenzile care au o greutate estimata intre 1 - 10 kg vor fi taxate cu 25 lei
  • peste 10 kg se adauga 1 leu la fiecare kg in plus

Livrare Gratuită pentru orice comanda mai mare de 299 lei in limita a 30 kg, *taxa de livrare va fi suportată de către noi.
Va trebui să achitați doar contravaloarea produselor comandate, taxa de livrare nefiind inclusă în prețul produselor.

*comenzile mai mari de 299 lei ce vor depasi 30 kg vor fi taxate cu 1 leu / kg, *exemplu: 32 kg x 1 leu = 32 lei cost total expeditie.

*comenzile ce contin plante cu o inaltime mai mare de 1,5m vor fi taxate in plus la transport cu un tarif estimat intre 45 lei peste 1,5m si 85 lei peste 3 m.

Costul livrarii poate fi aflat cu estimatorul din cosul de cumparaturi sau cand se finalizeaza comanda la pasul 4: Metoda de livrare

Comanda minima pentru a putea expedia coletul este de 50 lei + taxa de transport.

Oferta este valabila pentru toate localitatile din Romania NU se aplica taxe in plus pentru localitati cu km suplimentari.


Cum platesc?

PlanteGoji.ro va pune la dispozitie doua modalitati de plata:

  1. Plata ramburs - in numerar la livrare.
    Produsele se achita la inmanarea lor de catre agentul serviciului de curierat rapid.

  2. Plata transfer bancar
    In acest caz vi se va emite o proforma pentru produsele comandate in baza careia trebuie sa faceti plata in contul firmei, specificand numarul proformei. Livrarea se va face imediat dupa intrarea banilor in cont.

 

 

Opinia clientilor despre produse

Te-ar putea interesa si...